Store & små opgaver​

toolbox (1)

​Nyeste metoder & teknikker

safety

Kvalitet til fornuftige priser​

good (1)

Gulve til både private og erhverv

​Er Deres gulve ved at være slidte, er det tid til noget nyt at kigge på eller har De et helt nyt byggeri, hvor der skal lægges gulve? Uanset opgavetypen kan vores tømrer hjælpe, da vi lægger alle slags gulve. Vi arbejder hovedsageligt med trægulve, men også med klinker og fliser til for eksempel privates køkkener og vådrum samt udstillings- og butikslokaler til erhverv i området omkring Kolding og Fredericia.

Få etableret det rigtige undergulv

Ofte er hemmeligheden bag solide gulve, at man får etableret et ordentlig undergulv. Vi har stor erfaring med diverse undergulve, også hvis De ønsker at nyde godt af gulvvarme. Desuden tilbyder vi at stå for hele forløbet - herunder at fjerne det gamle gulv, stå for opsætning samt at lægge det nye, så det holder i lang tid.

Ønsker De hjælp i forbindelse med en forsikringsskade eller en tilretning af gulvet, klarer vi naturligvis også det.

Få en professionel håndværker til de nye gulve

De fleste gulve skal kunne modstå alverdens former for slitage. Derfor er det typisk en god investering at få et nyt gulv lagt af professionelle håndværkere, da det vil sikre en bedre løsning - ikke mindst når det gælder holdbarheden. Vi har både erfaringen, indsigten i materialerne og udstyret til at sørge for løsninger, der holder.

Ønsker De rådgivning og et godt tilbud på nye gulve eller reparation, så er vi klar på telefon 51 94 64 63 eller mb@mbtomrer.dk. De kan også udfylde vores kontaktformular.

Få et gratis tilbud

Kontakt os her hvis du ønsker et uforpligtende tilbud eller bare vil høre mere.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt MB Tømrer

​​v/ Michael Berg Pedersen

Vestervang 22

6000 Kolding

CVR: 32792944

Telefon: 51 94 64 63

E-mail: mb@mbtomrer.dk​​

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩​

​​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 4 anmeldelser på​ Facebook