Ring til os  

Udskiftning af vinduer og døre – giv boligen et nyt liv

Hos MB Tømrer kan vi hjælpe med det meste, når det drejer sig om udskiftning af vinduer og døre. Vi servicerer dagligt kunder i byer som Kolding, Fredericia, Vejle, Haderslev og det øvrige Sønder- og Midtjylland. Ønsker du derfor at forny boligen og samtidig spare på varmeregningen, er vi klar til at hjælpe.

Uanset om de gamle vinduer eller døre trænger til en udskiftning til nye energivenlige og lydtætte modeller, eller blot skal renoveres, så påtager vi os gerne opgaven.

Mange muligheder ved valg af nye vinduer

Vi har også stor erfaring med at åbne op og lave større glaspartier, så du for eksempel får et mere naturligt lysindfald og en bedre udsigt i stuen. Desuden kan vi hjælpe med for eksempel lystunneller og ovenlys, hvis lysindfaldet skal være større og elregningen mindre. Vi kan også tilbyde vinduer efter mål, så de passer lige præcis til din bolig, hvis du går og overvejer vinduesudskiftning.

Der er mange muligheder når det kommer til energivenlige vinduer og døre - også når det gælder valg af materiale. Her er vi naturligvis klar til at give professionel og grundig rådgivning om udskiftning af vinduer eller døre, så du får netop den løsning, der passer til både ønsker, behov og budget.

Vi sørger for montering af vinduer og døre

Vi møder mange forskellige kunder og opgaver, og derfor har vi en bred erfaring at trække på. Vi kan tage hånd om hele processen – lige fra grundig vejledning og et godt tilbud til bestilling af materialer og det professionelle håndværk med montering af vinduer eller døre samt ikke mindst aftaler der overholdes. Vi har kort sagt ingen begrænsninger, når vi arbejder med udskiftning af vinduer og døre.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Vores priser på vinduesudskiftning afhænger i høj grad af, hvor mange vinduer der skal udskiftes, om de skal være på specialmål, og hvilke materialer de skal være af. Ønsker du en konkret pris på din opgave, er du altid meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Kontakt os på telefon 51 94 64 63 eller mb@mbtomrer.dk og få en professionel løsning. Du kan også udfylde vores kontaktformular og så vender vi hurtigst muligt tilbage.

Få et gratis tilbud

Kontakt os her hvis du ønsker et uforpligtende tilbud eller bare vil høre mere.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt MB Tømrer

​​v/ Michael Berg Pedersen

Vestervang 22

6000 Kolding

CVR: 32792944

Telefon: 51 94 64 63

E-mail: mb@mbtomrer.dk​​

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩​

​​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 4 anmeldelser på​ Facebook

MB Tømrer v/Michael Berg Pedersen
Vestervang 22
6000 Kolding