Ring til os  

Nyt tag og tagrenovering med fokus på kvalitet

Skal du have lagt nyt tag, eller trænger dit hus til en tagrenovering, stern, gavle eller tagrender? Så kontakt os for en uforpligtende snak om materialer og priser.

Vi tilbyder blandt andet lægning af nyt tag, renovering af tag og andet tagarbejde for kunder i Kolding, Vejle, Fredericia, Haderslev og omegn.

Vi er specialister i tagrenovering af de fleste tagtyper

Vi er specialister i at renovere de fleste tagtyper, og vi kommer gerne med gode ideer til, hvordan du kan placere kviste eller tagvinduer og andre løsninger, som giver godt lysindfald i boligen.

Ved en gennemgang af taget vil vi også kunne komme evt. råd og svamp i forkøbet ved at udskifte revnede tagsten eller eternitplader eller få repareret eller udskiftet tagrender og nedløb.

Hvad koster et nyt tag?

Prisen for et nyt tag afhænger blandt andet af, hvor stort et tag der er tale om, og hvilken materiale du vælger.

Så hvis du går med tanker, der vedrører ombygning af husets tagetage, eller er du i tvivl om, hvorvidt tager trænger til en tagrenovering, eller om det bedre kan betale sig at udskifte det, så tøv ikke med at kontakte os for en pris på din opgave. 

Du kan enten udfylde kontaktformularen til højre eller ringe direkte til MB Tømrer på telefon 51 94 64 63. Du kan også skrive til vores e-mail mb@mbtomrer.dk. Vi står klar med et uforpligtende tilbud.

Få et gratis tilbud

Kontakt os her hvis du ønsker et uforpligtende tilbud eller bare vil høre mere.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt MB Tømrer

​​v/ Michael Berg Pedersen

Vestervang 22

6000 Kolding

CVR: 32792944

Telefon: 51 94 64 63

E-mail: mb@mbtomrer.dk​​

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩​

​​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 4 anmeldelser på​ Facebook

MB Tømrer v/Michael Berg Pedersen
Vestervang 22
6000 Kolding