Ring til os  

Udskiftning af vinduer og døre - giv boligen et nyt liv

​Hos MB Tømrer kan vi hjælpe med det meste, når det drejer sig om udskiftning af vinduer og døre. Vi servicerer dagligt kunder i byer som Kolding, Fredericia og det øvrige Sønder- og Midtjylland. Ønsker De derfor at forny boligen og samtidig spare på varmeregningen, er vi klar. Uanset om de gamle vinduer eller døre trænger til en udskiftning til nye energivenlige og lydtætte modeller, eller blot skal renoveres, så påtager vi os gerne opgaven.

​Mange muligheder ved valg af materiale

Vi har også stor erfaring med at åbne op og lave større glaspartier, så De for eksempel får et mere naturligt lysindfald og en bedre udsigt i stuen. Desuden kan vi hjælpe med for eksempel lystunneller og ovenlys, hvis lysindfaldet skal være større og elregningen mindre. Der er mange muligheder når det kommer til energivenlige vinduer og døre - også når det gælder valg af materiale. Her er vi naturligvis klar til at give professionel og grundig rådgivning om udskiftning af vinduer eller døre, så De får netop den løsning, der passer til både ønsker, behov og budget.

Vi sørger for udskiftning af vinduer og døre

Vi møder mange forskellige kunder og opgaver, og derfor har vi en bred erfaring at trække på. Vi kan tage hånd om hele processen – lige fra grundig vejledning og et godt tilbud, til bestilling af materialer, til det professionelle håndværk med montering af vinduer eller døre, og ikke mindst aftaler, der overholdes. Vi har kort sagt ingen begrænsninger, når vi arbejder med udskiftning af vinduer og døre.

Kontakt os på telefon 51 94 64 63 eller mb@mbtomrer.dk og få en professionel løsning. De kan også udfylde vores kontaktformular og så vender vi hurtigst muligt tilbage.

Få et gratis tilbud

Kontakt os her hvis du ønsker et uforpligtende tilbud eller bare vil høre mere.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt MB Tømrer

​​v/ Michael Berg Pedersen

Vestervang 22

6000 Kolding

CVR: 32792944

Telefon: 51 94 64 63

E-mail: mb@mbtomrer.dk​​

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩​

​​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 4 anmeldelser på​ Facebook

MB Tømrer v/Michael Berg Pedersen
Vestervang 22
6000 Kolding